ZONNEPANELEN ZAKELIJK

Uw bedrijf nu verduurzamen zodat u in de toekomst geen hoge energierekeningen meer ontvangt?

Werk mee aan een duurzame wereld door de aanschaf van zonnepanelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de geschikte oplossing.

Goede investering

Bespaar geld met zakelijke zonnepanelen.

Duurzaam

Duurzaam voor het bedrijf en de wereld.

Beter imago

Klanten vinden de ethiek van een bedrijf belangrijk.

Voordelen bij zakelijke aanschaf van zonnepanelen:

1. Belastingvoordeel

Met zonnepanelen wekt u zelf energie op. U bespaart hiermee op de energierekening. De kosten voor aanschaf en installatie kunt u aandragen als kosten. Dit betekent einde van het jaar een belastingvoordeel!

2. Afschrijving

U mag de installatie van uw zonnepanelen over een periode van 20 jaar afschrijven U kunt dus 20 jaar lang kosten opvoeren. Wederom een belastingvoordeel!

3. Terugleversubsidie

Bedrijven kunnen door middel van deze subsidie een vergoeding terugkrijgen voor de teruggeveerde energie.

4. Stimuleringsregeling Duurzame energietransitie (SDE++)

Deze regeling is bedoelt voor bedrijven die 500+ zonnepanelen laten installeren. Ieder jaar wordt 5 miljard euro aan subsidie vrij gemaakt voor zulke installaties.

5. Energie-investeringsaftrek (EIA)

Deze regeling is bedoeld voor kleinzakelijk en MKB met een minimum installatie van 15kW en maximale netaansluiting van 3x80A . Met de Energie-investeringsaftrek kunt u 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst.

6. Kleinschaligheidsaftrek (KIA)

Met deze investeringsaftrek kunt u tot 28% van de investeringskosten in zonnepanelen aftrekken van de fiscale winst aan het eind van het jaar. Wederom belastingvoordeel!

7. Milieu-investeringsaftrek (MIA)

Met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) mag u nog eens 36% van de fiscale winst aftrekken. De MIA is een regeling voor de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Hier vallen natuurlijk ook laadpalen, warmtepompen etc. onder.

Bent u benieuwd naar de voordelen? Of heeft u vragen hierover. Neem dan contact met ons op!

Zonnepanelen voor VVE’S

Ben je eigenaar van een wooneenheid in een appartementencomplex, dan ben je hoogstwaarschijnlijk lid van een VvE (Vereniging van Eigenaren). Ook voor een VvE bestaan er mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen.
Zonnepanelen VvE voor eigen stroom:

Het meeste voordelige oplossing is natuurlijk de zonnepanelen die op het dak van de VVE te verdelen over de aansluiting van de verschillende appartementen die aangesloten zijn op de VVE. Dit moet natuurlijk technisch mogelijk zijn.

Zonnepanelen voor stroom van de VvE

Het is natuurlijk ook mogelijk om de zonnepanelen die geplaatst worden op het dak van de VVE aan te sluiten op de meterkast van het gebouw. Zo kun je de gemeenschappelijke kosten voor energie natuurlijk dekken. Denk hierbij aan het verbruik van de gemeenschappelijke ruimtes (verlichting trappenhal, lift etc.).

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw VVE. Vul dan onderstaande contactformulier in en wij zullen contact met uw opnemen!

Voordelen zakelijke zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een goede investering voor uw bedrijf. U kunt hoge energiekosten besparen en uw imago verbeteren.

Goede investering

Zonnepanelen zijn een goede investering. Hoge energierekeningen zijn verleden tijd en u kunt hierdoor op de lange termijn veel rendement behalen met uw zonnepanelen.

Duurzaam

Met uw zonnepanelen wekt u uw eigen energie op en draagt u bij aan een duurzamere wereld. Niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

Beter imago

Het wordt voor veel mensen steeds belangrijker dat een bedrijf mee werkt aan duurzaamheid. Met de aanleg van zonnepanelen zal het imago van het bedrijf verbeteren.

Verlaag uw kosten en verhoog uw reputatie

Bent u benieuwd hoeveel rendement u met de aanleg van zonnepanelen kunt behalen voor uw bedrijf? Zonnepanelen zijn misschien even een investering waarmee op termijn een goed rendement kunt behalen. U bespaart er niet alleen hoge energiekosten mee maar ook zal uw reputatie verbeterd worden. Steeds meer mensen geven om duurzaamheid en zullen dan ook steeds vaker geneigd zijn om naar een bedrijf te gaan dat meewerkt aan een duurzame wereld. Wij bespreken graag alle voordelen met u en geven u altijd eerlijk advies over de geschikte oplossing.

Hoe werkt het?

01.

Offerte aanvraag

Nadat u een offerte heeft aangevraagd zullen wij zo snel mogelijk met u contact opnemen. We bespreken uw wensen en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarna plannen we samen een schouw afspraak in.
02.

Schouw afspraak

Op de afgesproken datum komen wij bij u langs voor de schouw. We bekijken de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van de toepassing bij uw huis. Hierna zullen wij de officiële offerte opstellen zodat iedereen precies weet wat er verwacht kan worden.
03.

Installatie

Zodra we van u akkoord hebben gekregen op de offerte is het tijd om de installatiedatum in te plannen. Tijdens de installatie zullen we de toepassing aanleggen zodat ze helemaal klaar zijn voor gebruik. Na de installatie zullen we u nog meenemen door alle functionaliteiten van de installatie.
Beter imago

Geld besparen en een beter imago ontwikkelen?

Niet alleen de uw portemonnee maar ook uw reputatie heeft er veel profijt van zonnepanelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen hoe wij u het beste kunnen helpen.

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog een vraag over zonnepanelen? Lees hier de veelgestelde vragen en kijk of uw vraag er al bij staat. U kunt altijd contact met ons opnemen als u nog andere vragen heeft.

Hoe zit het met productgarantie en leveringsgarantie van zonnepanelen?

Dit is afhankelijk van het merk en soort zonnepaneel. Conventionele panelen hebben meestal een productgarantie van tussen de 10 en 15 jaar en een leveringsgarantie van 25 jaar. Bij Glas/Glas panelen kan de product- en leveringsgarantie oplopen tot 35 jaar met minder degradatie op langere termijn. Beide soorten panelen hebben wij in ons assortiment.

Ik heb schaduwval op mijn dak, kan ik alsnog zonnepanelen laten plaatsen?

Schaduwval op uw dak kan een probleem zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Schaduwval op een van de panelen kan al invloed hebben op de overige panelen van uw installatie, afhankelijk van welk systeem u heeft. Hiervoor zijn wel oplossingen. U kunt u de panelen voorzien van “optimizers”, of kiezen voor micro-omvormers. Met optimizers zorgt u ervoor dat de panelen afzonderlijk van elkaar opereren en dus schaduwval op een van de panelen geen invloed kan hebben op de rest van uw installatie.

Wat is het verschil tussen parallel- en serieschakeling?

Dit zijn de twee manieren waarop zonnepanelen aan elkaar verbonden kunnen worden. Bij een serieschakeling zijn de panelen aan elkaar verbonden. Bij een parallelschakeling gebruiken wij “optimizers” om te zorgen dat de panelen apart van elkaar energie leveren en gemonitord kunnen worden. Heeft u geen schaduwval en is de ligging van uw dak (pal) op het zuiden dan kan een serieschakeling voldoende zijn om optimaal rendement te behalen van uw zonnepanelen installatie. Heeft u schaduwval? Of wilt u de panelen in een oost/west opstelling plaatsen? In dat geval raden wij een parallelschakeling aan.

Wat kosten een zonnepanelen installatie gemiddeld?

De kosten van een zonnepanelen installatie zijn sterk afhankelijk de soort panelen en omvormer waar u voor kiest. De verschillende product- en levering garantietermijnen hebben invloed op de prijs. Hiernaast speelt ook een rol of u de installatie laat uitbesteden (aan ons) of dat u deze zelf verzorgt. Gemiddeld kosten 10 zonnepanelen inclusief installatie tussen de 4.000 en 6.000 euro.

Recensies

We hebben al vele klanten mogen blij maken met onze zonnepanelen en laadpalen. Lees hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

"Vakkundige service en oog voor detail tot aan de oplevering. Het eerste gesprek wat al zeer fijn. Aangezien ikzelf al een idee had waar ik naar opzoek was, was het voor Star Solar makkelijke schakelen om de juiste offerte te maken en samen de wensen door te lopen. Tijdens de offertefase waren ze snel beschikbaar voor vragen en of nog aanpassingen gewoon uiterst professioneel. De installatie werd gedaan door een aantal vrolijke mannen die netjes werkte. Volle tevredenheid hier in Almere."

Wesley

"Levon kwam vooraf alles netjes bespreken. Geeft een duidelijk uitleg en eerlijke adviezen. Aansluiting ging snel en alles was top geregeld. Zeker een aanrader om van hun diensten gebruim te maken. Wij haxden zelf al panelen dus alleen de instalatie en omvormer werd geregeld, maar alles verliep zonder problemen. Na akkoord op de offerte was er binnen een week al geïnstalleerd! Bedankt!"

Thom van den Berg

"Ik heb een hele goede ervaring met het team van Start Solar. Levon van Start Solar legde van tevoren alles duidelijk uit en is erg service gericht. De installateurs werkten netjes, zijn zeer vakkundig en gaven goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft dit bedrijf een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt Levon en team."

Rika Haarlem

Kosten besparen

Besparen op hoge energierekeningen en ook nog eens meewerken aan een duurzame wereld?

Energierekeningen kunnen flink oplopen en de traditionele energiebronnen zijn erg vervuilend. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat uw bedrijf mee kan werken aan een duurzamer milieu terwijl u rendement met u zonnepanelen behaald.