Eigen laadpaal

Altijd beschikking hebben tot uw eigen laadpaal, nooit meer hoeft te wachten voor een vrije laadpaal?

Met uw eigen laadpaal hoeft u nooit meer opzoek te gaan naar een vrije laadpaal. Laad uw auto op wanneer u wilt en gewoon thuis bij uw eigen woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een geschikte laadpaal voor uw woning.

Niet meer hoeven wachten

Nooit meer in de wacht

Goede investering

Bespaar geld met uw eigen laadpaal i.c.m. zonnepanelen.

‘s Nachts opladen

Elke ochtend verzekerd van een opgeladen auto.

Elektrische auto's populair

Elektrische auto’s worden steeds populairder. Het is beter voor het milieu dan traditionele brandstof auto’s en heeft vele voordelen in vergelijking met benzine of diesel. Voor het opladen van een elektrische auto heb je natuurlijk wel een laadpaal nodig. Met je eigen laadpaal bent u een stuk goedkoper uit, wanneer je zonnepanelen gebruikt. Ook hoeft u nooit meer te wachten tot er een auto voor u weggaat. Daarnaast kunt u uw auto altijd ‘s nachts opladen zodat u niet ineens met een lege accu komt te zitten als u ‘s ochtends naar werk rijdt. Wij helpen u met de aanschaf van uw eigen laadpaal, geven advies en denken altijd met u mee voor de geschikte oplossing.

Niet meer hoeven wachten

U hoeft nooit meer te wachten tot er een laadpaal beschikbaar is. Met uw eigen laadpaal kunt u uw auto altijd opladen en hoeft u niet in de rij te staan bij een oplaadpunt.

Goede investering

Opladen via uw eigen laadpaal is goedkoper dan wanneer u dit onderweg doet. U hoeft maar een keer te investeren in een laadpaal en hebt dit zo weer terugverdient.

‘s Nachts opladen

Met uw eigen laadpaal kunt u uw elektrische auto gemakkelijk ‘s nachts opladen. Zo bent u er elke ochtend van verzekerd dat u weer met een volgeladen auto de weg op kunt.

Wat zijn uw mogelijkheden?

Heeft u een elektrische auto en twijfelt u om uw eigen laadpaal aan te schaffen? Wij denken graag met u mee en adviseren u over de verschillende mogelijkheden. We bekijken de positie van de laadpaal, de aansluiting in de meterkast en het kabeltracé. Daarnaast adviseren we u graag ook over het energieverbruik. Heeft u zonnepanelen of overweegt u om deze ook aan te schaffen? Met load balancing haalt u het meeste uit de opgewekte energie. Wilt u echt het meeste uit uw laadpaal en energie halen? Dan kunt u ook nog bij ons terecht om zonnepanelen te laten installeren. Zo wekt u op een duurzame manier uw eigen energie op om uw elektrische auto op te laden en bent u volledige zelfvoorzienend in uw energiebehoefte.

Hoe werkt het?

01.

Offerte aanvraag

Nadat u een offerte heeft aangevraagd zullen wij zo snel mogelijk met u contact opnemen. We bespreken uw wensen en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarna plannen we samen een schouw afspraak in.
02.

Schouw afspraak

Op de afgesproken datum komen wij bij u langs voor de schouw. We bekijken de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van de toepassing bij uw huis. Hierna zullen wij de officiële offerte opstellen zodat iedereen precies weet wat er verwacht kan worden.
03.

Installatie

Zodra we van u akkoord hebben gekregen op de offerte is het tijd om de installatiedatum in te plannen. Tijdens de installatie zullen we de toepassing aanleggen zodat ze helemaal klaar zijn voor gebruik. Na de installatie zullen we u nog meenemen door alle functionaliteiten van de installatie.
Altijd een volle accu

Nooit meer hoeven wachten tot u terecht kunt bij een laadpaal?

Voorkom dat u in de rij moet staan om uw auto op te laden. U bespaart tijd en geld met uw eigen laadpaal en bent altijd verzekerd van een volle accu. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Wilt u een vraag stellen? Misschien is die al gesteld. Bekijk hier ons veelgestelde vragen.

Waar kan ik de laadpaal allemaal plaatsen?

De laadpaal kunt u op veel verschillende plekken plaatsen. Natuurlijk kan dit op uw eigen oprit of in uw garage. Het is ook mogelijk om de laadpaal bij parkeerplaatsen voor uw huis of in uw voortuin te plaatsen. De kabel van de laadpaal kan tot 15 meter worden besteld. U moet er uiteraard wel zeker van zijn dat de parkeerplaats voor uw woning altijd vrij is.

Ik heb een 1 fase aansluiting, kan ik een laadpaal aanschaffen?

Dat is zeker mogelijk, ook voor 1 fasige aansluitingen hebben wij laadpalen. Echter is de laadtijd wel langer dan bij een 3 fasige aansluiting. Wij raden u altijd aan om met uw energieleverancier in gesprek te gaan om uw aansluiting te verzwaren.

Welke laadpaal is van toepassing op mijn elektrische auto?

Welke laadpaal voor u van toepassing is, is afhankelijk van uw auto en uw situatie thuis. Wij kijken graag met u mee voor de geschikte laadpaal.

Hoeveel extra elektrische verbruik heb ik als ik thuis ga laden?

Dit is afhankelijk van het aantal uren die u thuis laad. Thuis opladen is goedkoper dan wanneer u dit langs de weg doet. Wil je je elektriciteitsverbruik omlaag halen? Dan kun je er ook nog voor kiezen om zonnepanelen aan te schaffen. Hiermee wek je je eigen energie op en zullen de kosten nog meer omlaag gaan.

Recensies

We hebben al vele klanten mogen blij maken met onze zonnepanelen en laadpalen. Lees hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

"Vakkundige service en oog voor detail tot aan de oplevering. Het eerste gesprek wat al zeer fijn. Aangezien ikzelf al een idee had waar ik naar opzoek was, was het voor Star Solar makkelijke schakelen om de juiste offerte te maken en samen de wensen door te lopen. Tijdens de offertefase waren ze snel beschikbaar voor vragen en of nog aanpassingen gewoon uiterst professioneel. De installatie werd gedaan door een aantal vrolijke mannen die netjes werkte. Volle tevredenheid hier in Almere."

Wesley

"Levon kwam vooraf alles netjes bespreken. Geeft een duidelijk uitleg en eerlijke adviezen. Aansluiting ging snel en alles was top geregeld. Zeker een aanrader om van hun diensten gebruim te maken. Wij haxden zelf al panelen dus alleen de instalatie en omvormer werd geregeld, maar alles verliep zonder problemen. Na akkoord op de offerte was er binnen een week al geïnstalleerd! Bedankt!"

Thom van den Berg

"Ik heb een hele goede ervaring met het team van Start Solar. Levon van Start Solar legde van tevoren alles duidelijk uit en is erg service gericht. De installateurs werkten netjes, zijn zeer vakkundig en gaven goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft dit bedrijf een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt Levon en team."

Rika Haarlem

Investeer

Bespaar kosten en investeer in uw eigen laadpaal.

Een eigen laadpaal is een kleine investering waarmee u op de lange termijn veel kosten kunt besparen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen naar de mogelijkheden van een geschikte laadpaal voor uw woning.