Laadpaal zakelijk

Uw gasten en medewerkers altijd kunnen voorzien van een laadpaal?

Zorg ervoor dat uw klanten en medewerkers altijd weer met een opgeladen auto kunnen vertrekken. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte oplossing.

Niet meer hoeven wachten

Medewerkers en bezoekers makkelijk hun auto laten opladen.

Goede investering

Bespaar geld met een zakelijke laadpaal.

Duurzaam

Duurzaam voor de wereld en uw bedrijf.

Medewerkers en bezoeker opgeladen

Heeft u veel klanten die langskomen in een elektrische auto? Of wilt u uw medewerkers laten overstappen naar elektrische auto’s? Veel mensen stappen over naar elektrische auto’s en het is als bedrijf belangrijk om je gasten en medewerkers te kunnen voorzien van een opgeladen auto. U biedt hiermee een extra service aan voor uw gasten en bezoekers en zorgt ervoor dat zij gemakkelijk hun elektrische auto kunnen opladen tijdens een afspraak. Daarnaast is het een goede investering voor uw bedrijf. Op lange termijn kunt u veel geld besparen door uw werknemers over te laten stappen op elektrische rijden en hen te voorzien van een eigen laadpaal. Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal voor u zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan voorzien wij u graag van advies op maat.

Niet meer hoeven wachten

Stel een laadpaal beschikbaar voor uw klanten en werknemers zodat het kantoor weer kunnen verlaten met een volle accu en niet meer bij een tankstation hoeven op te laden.

Goede investering

Opladen via uw eigen laadpaal is goedkoper dan wanneer u dit onderweg doet. U hoeft maar een keer te investeren in een laadpaal en hebt dit zo weer terugverdient.

Duurzaam

Duurzaamheid wordt voor bedrijven steeds belangrijker. Het is beter voor het milieu maar ook voor de uitstraling van uw bedrijf.

Beter imago van uw bedrijf

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en bedrijven hebben een groot aandeel als het gaat om een duurzame planeet. Het aanschaffen van een laadpaal voor uw gasten en medewerkers draagt niet alleen bij aan een beter milieu maar ook aan het imago van uw bedrijf. Veel mensen vinden duurzaamheid steeds belangrijker worden bij bedrijven en zullen hier dus ook meer aandacht aan besteden tijdens de zoektocht naar een geschikt bedrijf Je kunt hiermee dus meer klanten aantrekken en hen een extra service aanbieden. Wij helpen u graag met de aanschaf van een laadpaal voor uw bedrijf en kunnen u voorzien van het juiste advies voor de geschikte oplossing.

Hoe werkt het?

01.

Offerte aanvraag

Nadat u een offerte heeft aangevraagd zullen wij zo snel mogelijk met u contact opnemen. We bespreken uw wensen en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarna plannen we samen een schouw afspraak in.
02.

Schouw afspraak

Op de afgesproken datum komen wij bij u langs voor de schouw. We bekijken de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van de toepassing bij uw huis. Hierna zullen wij de officiële offerte opstellen zodat iedereen precies weet wat er verwacht kan worden.
03.

Installatie

Zodra we van u akkoord hebben gekregen op de offerte is het tijd om de installatiedatum in te plannen. Tijdens de installatie zullen we de toepassing aanleggen zodat ze helemaal klaar zijn voor gebruik. Na de installatie zullen we u nog meenemen door alle functionaliteiten van de installatie.
Goede investering

Investeer in een laadpaal voor al uw gasten en medewerkers.

Een laadpaal biedt u een extra service voor uw klanten en u kunt veel geld besparen met uw eigen laadpalen voor al uw medewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar uw mogelijkheden.

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Is een zakelijke laadpaal winstgevend?

Er zijn meerdere manieren waarop een laadpaal winstgevend kan zijn. Als eerst kunt u uw medewerkers voorzien van goedkopere laadkosten dan wanneer zij langs de weg moeten opladen. Daarnaast kunt u zelf het laadtarief voor klanten bepalen waardoor u hier ook een inkomstenbron mee kunt genereren. Als laatst is het nog goed voor de reputatie van uw bedrijf en zullen gasten misschien eerder geneigd zijn om langs te komen.

Welke laadpaal is van toepassing voor op uw zaak?

Welke laadpaal voor op uw zaak van toepassing is, is afhankelijk van de auto’s van uw zaak. Wij kijken graag met u mee voor de geschikte laadpaal.

Wat zijn de voordelen van laadpalen voor bedrijven?

Het hebben van laadpunten zakelijk zorgt ervoor dat je als ondernemer zelf altijd de laadkosten inzichtelijk en onder controle hebt. Je biedt daarnaast ook een extra service aan voor je bezoekers en werknemers en inspireert andere om elektrisch te rijden.

Wat zijn de installatiekosten?

Wij komen altijd van te voren om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Samen bepalen wij waar u het beste de laadpunten kunt plaatsen voor uw werknemers en of bezoekers. Aan de hand van het bezoek en gesprek, kunnen wij een kostenplaatje voor u opstellen.

Recensies

We hebben al vele klanten mogen blij maken met onze zonnepanelen en laadpalen. Lees hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

"Vakkundige service en oog voor detail tot aan de oplevering. Het eerste gesprek wat al zeer fijn. Aangezien ikzelf al een idee had waar ik naar opzoek was, was het voor Star Solar makkelijke schakelen om de juiste offerte te maken en samen de wensen door te lopen. Tijdens de offertefase waren ze snel beschikbaar voor vragen en of nog aanpassingen gewoon uiterst professioneel. De installatie werd gedaan door een aantal vrolijke mannen die netjes werkte. Volle tevredenheid hier in Almere."

Wesley

"Levon kwam vooraf alles netjes bespreken. Geeft een duidelijk uitleg en eerlijke adviezen. Aansluiting ging snel en alles was top geregeld. Zeker een aanrader om van hun diensten gebruim te maken. Wij haxden zelf al panelen dus alleen de instalatie en omvormer werd geregeld, maar alles verliep zonder problemen. Na akkoord op de offerte was er binnen een week al geïnstalleerd! Bedankt!"

Thom van den Berg

"Ik heb een hele goede ervaring met het team van Start Solar. Levon van Start Solar legde van tevoren alles duidelijk uit en is erg service gericht. De installateurs werkten netjes, zijn zeer vakkundig en gaven goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft dit bedrijf een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt Levon en team."

Rika Haarlem

Duurzame wereld

Uw bedrijf duurzamer maken?

Voorzie uw klanten en medewerkers van eigen laadpalen en draag bij aan een duurzame wereld. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kunnen we samen kijken naar de geschikte laadpaal voor uw bedrijf.