OPTIMAAL RENDEMENT UIT UW ZONNEPANELEN

Ontdek de thuisaccu voor het opslaan van uw opgewekte energie.

De salderingsregeling veranderd en u ontvangt de komende jaren flink minder voor het terugleveren van energie. Maak zelf optimaal gebruik van de energie die u opwekt door dit zelf op te slaan met een eigen batterij. Zo zit u nooit zonder stroom en bepaalt u zelf wanneer u de eigen geproduceerde energie gebruikt.

Sla uw eigen stroom op

Optimaal rendement ondanks aflopen van de salderingsregeling.

Lagere energierekening

Minder afhankelijk van het netwerk door uw eigen opslag.

Duurzame oplossing

Uw eigen energieopslag voor de lange termijn.

De salderingsregeling

Vanaf 2025 verandert er wat voor zonnepaneelbezitters. Nu kunt u nog uw eigen opgewekte energie wegstrepen tegen wat u van het net haalt. Maar na 2025 gaat de salderingsregeling op de schop en wordt in een periode van 6 jaar afgebouwd. Vanaf 2031 mag u niks meer wegstrepen tegen eigen gebruik. Wat betekent dat voor u? U krijgt straks alleen een klein bedrag terug van uw energieleverancier, bijvoorbeeld van Vattenfall krijg u maar €0,08 per kWh in plaats van €0,31. Meer mensen stappen over op zonnepanelen. Dat is super, maar energieleveranciers beginnen de terugleveringstarieven te verlagen en sommigen rekenen zelfs extra kosten. Plus, op zonnige dagen kan het netwerk het soms niet aan, waardoor uw zonnepanelen niet optimaal werken.

De voordelen van een batterij

Wilt u het maximale uit uw zonnepanelen halen?

Zelf energie opslaan met uw eigen batterij. Dit is de toekomst!

Nu de salderingsregeling verdwijnt, is de thuisaccu meer dan ooit een uitkomst. Deze grote batterij slaat de zelf opgewekte stroom die u niet meteen gebruikt op voor later gebruik.

Met uw eigen accu heb u een nog lagere energierekening.

Omdat u minder afhankelijk bent van het electriciteitsnetwerk en zelf energie opslaat kun u met een volle batterij tot zelfs een paar dagen stroom in huis hebben.

Vrijwel alleen nog maar duurzaam opgewekte energie in huis.

U gebruikt zonnepanelen omdat u duurzaamheid belangrijk vind? Dan is eigen opgewekte energie de perfecte oplossing. Minder of zelfs geen energie meer inkopen. Ideaal toch?

De thuisaccu, een oplossing voor de lange termijn!

Wat als u altijd het maximale uit uw zonnepanelen kon halen, ongeacht het tijdstip of netwerkproblemen? Uw panelen werken namelijk het beste overdag, maar vaak gebruikt u de meeste energie ’s avonds. Met een batterij voor uw zonnepanelen wordt u minder afhankelijk van de regeltjes en kiest u zelf wanneer u uw eigen energie gebruikt. Een paar jaar geleden was zo’n batterij nog prijzig, maar nu? Veel goedkoper! En u verdient ‘m snel terug door alle voordelen.

Hoe werkt het?

1.

Offerte aanvraag

Nadat u een offerte heeft aangevraagd zullen wij zo snel mogelijk met u contact opnemen. We bespreken uw wensen en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarna plannen we samen afspraak in om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

02.

Mogelijkheden bespreken

Op de afgesproken datum bespreken we de mogelijkheden. Is het mogelijk om een batterij aan te sluiten? Welke werkzaamheden zijn er nodig? Hierna zullen wij de officiële offerte opstellen zodat iedereen precies weet wat er verwacht kan worden.

03.

Installatie

Zodra we van u akkoord hebben gekregen op de offerte is het tijd om de installatiedatum in te plannen. Tijdens de installatie zullen we de toepassing aanleggen zodat ze helemaal klaar zijn voor gebruik. Na de installatie zullen we u nog meenemen door alle functionaliteiten van de installatie.

SLA UW EIGEN ENERGIE OP

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek welke batterij geschikt is voor uw zonnepanelen.

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Hoe werkt een thuisaccu?

Een thuisaccu is een opslagsysteem voor elektriciteit dat u in staat stelt om overtollige energie, vaak gegenereerd door zonnepanelen, op te slaan om later te gebruiken. Dit kan handig zijn voor momenten waarop de zon niet schijnt of de vraag naar energie hoger is.

Waarom zou ik een thuisaccu overwegen?

Een thuisaccu vermindert uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, kan helpen om energiekosten te besparen, en zorgt voor stroomvoorziening tijdens uitvallen, waardoor essentiële apparaten functioneel blijven.

Hoeveel kost een thuisaccu gemiddeld?

De kosten van een thuisaccu variëren afhankelijk van de capaciteit, het merk en andere specificaties. Vraag een offerte aan zodat we uw situatie kunnen beoordelen.

Hoeveel kost een thuisaccu gemiddeld?

De kosten van een thuisaccu variëren afhankelijk van de capaciteit, het merk en andere specificaties. Vraag een offerte aan zodat we uw situatie kunnen beoordelen.

Recensies

We hebben al vele klanten mogen blij maken met onze zonnepanelen en laadpalen. Lees hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

"Vakkundige service en oog voor detail tot aan de oplevering. Het eerste gesprek wat al zeer fijn. Aangezien ikzelf al een idee had waar ik naar opzoek was, was het voor Star Solar makkelijke schakelen om de juiste offerte te maken en samen de wensen door te lopen. Tijdens de offertefase waren ze snel beschikbaar voor vragen en of nog aanpassingen gewoon uiterst professioneel. De installatie werd gedaan door een aantal vrolijke mannen die netjes werkte. Volle tevredenheid hier in Almere."

Wesley

"Levon kwam vooraf alles netjes bespreken. Geeft een duidelijk uitleg en eerlijke adviezen. Aansluiting ging snel en alles was top geregeld. Zeker een aanrader om van hun diensten gebruim te maken. Wij haxden zelf al panelen dus alleen de instalatie en omvormer werd geregeld, maar alles verliep zonder problemen. Na akkoord op de offerte was er binnen een week al geïnstalleerd! Bedankt!"

Thom van den Berg

"Ik heb een hele goede ervaring met het team van Start Solar. Levon van Start Solar legde van tevoren alles duidelijk uit en is erg service gericht. De installateurs werkten netjes, zijn zeer vakkundig en gaven goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft dit bedrijf een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt Levon en team."

Rika Haarlem

HAAL ALLES UIT UW ZONNEPANELEN

Benieuwd wat een batterij betekend voor uw situatie?

Vraag een offerte aan om meer informatie te ontvangen. Ontdek of uw zonnepanelen geschikt zijn voor een batterij.