OPTIMAAL RENDEMENT UIT JE ZONNEPANELEN

Ontdek de thuisaccu voor het opslaan van je opgewekte energie.

De salderingsregeling veranderd en je ontvangt de komende jaren flink minder voor het terugleveren van energie. Maak zelf optimaal gebruik van de energie die je opwekt door dit zelf op te slaan met een eigen batterij. Zo zit je nooit zonder stroom en bepaal je zelf wanneer je de eigen geproduceerde energie gebruikt.

Sla je eigen stroom op

Optimaal rendement ondanks aflopen van de salderingsregeling.

Lagere energierekening

Minder afhankelijk van het netwerk door je eigen opslag.

Duurzame oplossing

Je eigen energieopslag voor de lange termijn.

De salderingsregeling

Vanaf 2025 verandert er wat voor zonnepaneelbezitters. Nu kun je nog je eigen opgewekte energie wegstrepen tegen wat je van het net haalt. Maar na 2025 gaat de salderingsregeling op de schop en wordt in een periode van 6 jaar afgebouwd. Vanaf 2031 mag je niks meer wegstrepen tegen eigen gebruik. Wat betekent dat voor jou? Je krijgt straks alleen een klein bedrag terug van je energieleverancier, bijvoorbeeld van Vattenfall krijg je maar €0,08 per kWh in plaats van €0,31. Meer mensen stappen over op zonnepanelen. Dat is super, maar energieleveranciers beginnen de terugleveringstarieven te verlagen en sommigen rekenen zelfs extra kosten. Plus, op zonnige dagen kan het netwerk het soms niet aan, waardoor jouw zonnepanelen niet optimaal werken.

De voordelen van een batterij

Wil je het maximale halen uit je zonnepanelen?

Zelf energie opslaan met je eigen batterij. Dit is de toekomst!

Nu de salderingsregeling verdwijnt, is de thuisaccu meer dan ooit een uitkomst. Deze grote batterij slaat de zelf opgewekte stroom die je niet meteen gebruikt op voor later gebruik.

Met je eigen accu heb je een nog lagere energierekening.

Omdat je minder afhankelijk bent van het electriciteitsnetwerk en zelf energie opslaat kun je met een volle batterij tot zelfs een paar dagen stroom in huis hebben.

Vrijwel alleen nog maar duurzaam opgewekte energie in huis.

Je gebruikt zonnepanelen omdat je duurzaamheid belangrijk vind? Dan is eigen opgewekte energie de perfecte oplossing. Minder of zelfs geen energie meer inkopen. Ideaal toch?

De thuisaccu, een oplossing voor de lange termijn!

Wat als je altijd het maximale uit je zonnepanelen kon halen, ongeacht het tijdstip of netwerkproblemen? Je panelen werken namelijk het beste overdag, maar vaak gebruik je de meeste energie ’s avonds. Met een batterij voor je zonnepanelen word je minder afhankelijk van de regeltjes en kies je zelf wanneer je jouw eigen energie gebruikt. Een paar jaar geleden was zo’n batterij nog prijzig, maar nu? Veel goedkoper! En je verdient ‘m snel terug door alle voordelen.

Hoe werkt het?

1.

Offerte aanvraag

Nadat u een offerte heeft aangevraagd zullen wij zo snel mogelijk met u contact opnemen. We bespreken uw wensen en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarna plannen we samen afspraak in om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

02.

Mogelijkheden bespreken

Op de afgesproken datum bespreken we de mogelijkheden. Is het mogelijk om een batterij aan te sluiten? Welke werkzaamheden zijn er nodig? Hierna zullen wij de officiële offerte opstellen zodat iedereen precies weet wat er verwacht kan worden.

03.

Installatie

Zodra we van u akkoord hebben gekregen op de offerte is het tijd om de installatiedatum in te plannen. Tijdens de installatie zullen we de toepassing aanleggen zodat ze helemaal klaar zijn voor gebruik. Na de installatie zullen we u nog meenemen door alle functionaliteiten van de installatie.

SLA JE EIGEN ENERGIE OP

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek welke batterij geschikt is voor jouw zonnepanelen.

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Wat is de salderingsregeling?

Salderen na 2023, hoe werkt het?

Hoe werkt een thuisaccu?

Ik heb zonnepanelen. Welke thuisaccu is geschikt?

Recensies

We hebben al vele klanten mogen blij maken met onze zonnepanelen en laadpalen. Lees hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

"Vakkundige service en oog voor detail tot aan de oplevering. Het eerste gesprek wat al zeer fijn. Aangezien ikzelf al een idee had waar ik naar opzoek was, was het voor Star Solar makkelijke schakelen om de juiste offerte te maken en samen de wensen door te lopen. Tijdens de offertefase waren ze snel beschikbaar voor vragen en of nog aanpassingen gewoon uiterst professioneel. De installatie werd gedaan door een aantal vrolijke mannen die netjes werkte. Volle tevredenheid hier in Almere."

Wesley

"Levon kwam vooraf alles netjes bespreken. Geeft een duidelijk uitleg en eerlijke adviezen. Aansluiting ging snel en alles was top geregeld. Zeker een aanrader om van hun diensten gebruim te maken. Wij haxden zelf al panelen dus alleen de instalatie en omvormer werd geregeld, maar alles verliep zonder problemen. Na akkoord op de offerte was er binnen een week al geïnstalleerd! Bedankt!"

Thom van den Berg

"Ik heb een hele goede ervaring met het team van Start Solar. Levon van Start Solar legde van tevoren alles duidelijk uit en is erg service gericht. De installateurs werkten netjes, zijn zeer vakkundig en gaven goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft dit bedrijf een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt Levon en team."

Rika Haarlem

HAAL ALLES UIT JE ZONNEPANELEN

Benieuwd wat een batterij betekend voor jouw situatie?

Vraag een offerte aan om meer informatie te ontvangen. Ontdek of jouw zonnepanelen geschikt zijn voor een batterij.