Verzekerd van een laadpaal

Nooit meer hoeven wachten tot u terecht kunt bij een laadpaal?

Met uw eigen laadpaal bent u altijd verzekerd van een opgeladen auto als u wilt vertrekken. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

✓ Ontdek kosteloos, binnen 2 minuten, hoeveel winst u kunt behalen met de installatie van nieuwe zonnepanelen op uw dak.

Laadpaal voor aan huis of bij u op kantoor?

Zorg ervoor dat u altijd met een gerust hart de weg op kan en niet ineens met een lege accu komt te staan. Met uw eigen laadpaal hoeft u nooit meer te wachten tot er een laadpaal vrij is en kunt u uw auto altijd ‘s nachts of tijdens het werken opladen. Uw eigen laadpaal is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Met een laadpaal bij uw kantoor zorgt u ervoor dat zowel uw klanten als werknemers altijd met een opgeladen auto weer weg kunnen rijden. Start Solar helpt u bij de aanschaf van de laadpaal en denkt graag met u mee over de mogelijkheden en geschikte oplossing.

Zakelijke laadpaal of laadpaal aan huis?

Laadpaal nodig voor op kantoor, of voor bij u thuis? Zowel voor zakelijk als voor particulier gebruik van een laadpaal kunt u bij ons terecht.

Particulier

Zakelijk

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Tijdbesparend

Bespaar kosten en tijd met uw eigen laadpaal.

U hoeft nooit meer te wachten tot er een laadpaal vrij is en kunt uw elektrische auto opladen wanneer u wilt. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.