ZONNEPANELEN

Jaarlijks veel geld besparen en rendement behalen uit uw zonnepanelen?

Wilt u zich geen zorgen meer hoeven maken over die flinke energierekeningen die elk jaar omhoog gaan? Wij bespreken graag met u de opties en vertellen u graag hoe u het meeste uit uw woning kunt halen.

Goede investering

Duurzaam

Waarde huis gaat omhoog

Slimme investering

Twijfelt u om zonnepanelen aan te schaffen of bent u benieuwd welke voordelen eigen opgewekte energie heeft? Bij Start Solar geven wij u graag persoonlijk advies over de verschillende mogelijkheden voor op uw dak. Met uw eigen opgewekte energie haalt u rendement uit uw dak. U voorkomt hoge energiekosten en uw investering heeft u meestal er binnen een aantal jaar er al weer uit. Wij kijken met u mee voor de juiste plaatsing en ligging zodat u het meeste rendement kunt behalen.

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben veel voordelen, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu. Bekijk hier alle voordelen van uw eigen zonnepanelen.

Goede investering

Zonnepanelen zijn een goede investering. Hoge energierekeningen zijn verleden tijd en u kunt op lange termijn veel rendement behalen met uw zonnepanelen.

Duurzaam

Met uw zonnepanelen wekt u uw eigen energie op en draagt u bij aan een duurzamere wereld. Niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

Waarde huis gaat omhoog

Door de aanschaf van zonnepanelen zal de waarde van uw huis ook omhoog gaat en valt uw woning in een gunstiger energielabel.

Duurzamer wonen

Het verduurzamen van uw woning kan u veel rendement opleveren. We besteden steeds meer aandacht aan een duurzame wereld zodat we er nog lang met zijn allen van kunnen genieten. Met de aanleg van zonnepanelen hoeft u geen gebruik meer te maken van dure en vervuilende energiebronnen en draagt u bij aan een duurzaam milieu. Zonnepanelen zijn een goede investering voor uw portemonnee maar ook voor de waarde van uw huis. De waarde van uw woning zal stijgen en zal daarbij een gunstiger energielabel krijgen. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies, aanleg van uw zonnepanelen en goede nazorg.

Hoe werkt het?

01.

Offerte aanvraag

Nadat u een offerte heeft aangevraagd zullen wij zo snel mogelijk met u contact opnemen. We bespreken uw wensen en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarna plannen we samen een schouw afspraak in.
02.

Schouw afspraak

Op de afgesproken datum komen wij bij u langs voor de schouw. We bekijken de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van de toepassing bij uw huis. Hierna zullen wij de officiële offerte opstellen zodat iedereen precies weet wat er verwacht kan worden.
03.

Installatie

Zodra we van u akkoord hebben gekregen op de offerte is het tijd om de installatiedatum in te plannen. Tijdens de installatie zullen we de toepassing aanleggen zodat ze helemaal klaar zijn voor gebruik. Na de installatie zullen we u nog meenemen door alle functionaliteiten van de installatie.
Goede investering

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen hoeveel het u kan opleveren en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog een vraag over zonnepanelen? Lees hier de veelgestelde vragen en kijk of uw vraag er al bij staat. U kunt altijd contact met ons opnemen als u nog andere vragen heeft.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Zonnepanelen kunnen zowel op platte als op schuine daken worden geplaatst. De meeste Nederlandse daken zijn geschikt om zonnepanelen op te plaatsen. De kans is dus groot dat ook uw dak hiervoor geschikt is. Bij een persoonlijke afspraak zal uw dak worden bekeken en weet u meteen zeker of u zonnepanelen kunt laten plaatsen.

Zijn zonnepanelen automatisch meeverzekerd bij een opstal- of inboedelverzekering?

Dit is afhankelijk van uw woonverzekering. De meeste grote verzekeraars verzekeren de zonnepanelen automatisch mee bij een opstal- of inboedelverzekering, of u moet aangeven dat u zonnepanelen heeft aangeschaft. Vraag dit altijd na bij uw woonverzekeraar.

Moet ik mijn zonnepanelen schoonhouden? Zo ja, hoe doe ik dat?

De meeste aanslag en vuil spoelt door de regen makkelijk weg van uw panelen. Vogelpoep wordt verbrand door de zon en valt vanzelf van uw panelen af. Het is wel raadzaam om de panelen eens in de zoveel tijd te reinigen (eens in de 2 a 3 jaar). Dit zorgt op langere termijn voor een hoger rendement en opbrengst van u panelen. Schoonmaken kan eenvoudig met water en een spons. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen.

Binnen hoeveel tijd heb ik een zonnepanelen installatie terugverdiend?

Hoe lang het duurt voor u uw zonnepanelen heeft terugverdiend, hangt van een aantal factoren af. Zo is de ligging van uw dak belangrijk, welke panelen u op uw dak heeft liggen en wat de aanschafwaarde van uw installatie was. De terugverdientijd van een zonnepanelen installatie kan variëren van 5 tot 8 jaar. In die tijd profiteert u natuurlijk wel van gratis opgewekt stroom. De gemiddelde zonnepanelen installatie gaat 25 jaar mee.

Recensies

We hebben al vele klanten mogen blij maken met onze zonnepanelen en laadpalen. Lees hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

"Vakkundige service en oog voor detail tot aan de oplevering. Het eerste gesprek wat al zeer fijn. Aangezien ikzelf al een idee had waar ik naar opzoek was, was het voor Star Solar makkelijke schakelen om de juiste offerte te maken en samen de wensen door te lopen. Tijdens de offertefase waren ze snel beschikbaar voor vragen en of nog aanpassingen gewoon uiterst professioneel. De installatie werd gedaan door een aantal vrolijke mannen die netjes werkte. Volle tevredenheid hier in Almere."

Wesley

"Levon kwam vooraf alles netjes bespreken. Geeft een duidelijk uitleg en eerlijke adviezen. Aansluiting ging snel en alles was top geregeld. Zeker een aanrader om van hun diensten gebruim te maken. Wij haxden zelf al panelen dus alleen de instalatie en omvormer werd geregeld, maar alles verliep zonder problemen. Na akkoord op de offerte was er binnen een week al geïnstalleerd! Bedankt!"

Thom van den Berg

"Ik heb een hele goede ervaring met het team van Start Solar. Levon van Start Solar legde van tevoren alles duidelijk uit en is erg service gericht. De installateurs werkten netjes, zijn zeer vakkundig en gaven goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft dit bedrijf een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt Levon en team."

Rika Haarlem

Beter milieu

Meewerken aan een duurzame wereld en ook nog eens besparen in uw portemonnee?

Met de aanleg van zonnepanelen bespaart u niet alleen veel hoge energierekeningen, het is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte oplossing.