Uw eigen energie

Wilt u ook uw huis verduurzamen en van die hoge energierekeningen af?

Wek uw eigen stroom op en bespaar daarmee op al die hoge energierekeningen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

✓ Ontdek kosteloos, binnen 2 minuten, hoeveel winst u kunt behalen met de installatie van nieuwe zonnepanelen op uw dak.

Wek uw eigen energie op!

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw woning of voor uw bedrijf? U kunt flink besparen op al die hoge energierekeningen en bent niet meer afhankelijk van alle prijsschommelingen. Met zonnepanelen op uw dak wekt u uw eigen energie op en is het ook nog een stuk beter voor het milieu. Ook voor uw bedrijf is het een goede investering waarmee u uw imago kan verbeteren en deze investering zo terug verdient hebt. Wij geven u graag advies en bespreken graag met u het rendement en de voordelen die u hieruit kunt halen.

De mogelijkheden voor zonnepanelen installeren?

Zonnepanelen voor uw eigen huis of voor uw bedrijf? Zowel voor zakelijk als particulier gebruik kunt u bij ons terecht. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Thuis

Zakelijk

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Goed voor uw portemonnee

Meewerken aan een duurzame wereld?

Het aanschaffen van zonnepanelen is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor onze planeet. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan voorzien wij u graag van al het advies en informatie.