START SOLAR

Over ons

Bij Start Solar geloven wij in een veel duurzamere wereld en we willen dit graag voor iedereen toegankelijk maken. Duurzaamheid is een mooi begrip, dat een stuk mooier wordt als het u ook voordeel oplevert. Dit is ook een van de redenen waarom wij ons bedrijf zijn gestart.

Met onze kennis en persoonlijk advies op maat helpen wij u naar een duurzaam huishouden en financieel voordeel op uw energierekening. Duurzaamheid hoort toegankelijk en laagdrempelig te zijn voor iedereen! Ons motto is dan ook: “Een duurzame start met een laag instaptarief

Start Solar is opgericht als bedrijf om met mensen samen te werken voor het verduurzamen van woningen. Onze twee belangrijkste doelen zijn een bijdrage leveren aan uw portemonnee door verlaging van uw energierekening en hiermee meteen een bijdrage leven aan het milieu en onze planeet.

Onze passie zit in de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden persoonlijk contact daarom gedurende het hele traject belangrijk. Vanaf het eerste contact tot na de installatie staan wij in nauw overleg met u.

Ook denken wij graag met u mee door verschillende mogelijkheden te bespreken zodat u optimaal van uw zonnepanelen kunt profiteren. Wat Start Solar bijzonder maakt? Onze aandacht voor u! Vooral door mee te denken in mogelijkheden en niet in obstakels.

Dit is wat we dag in dag uit doen.

Zie hieronder een greep uit de door ons opgeleverde projecten.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Enthousiast geworden over onze producten? Gelukkig maar! Het is natuurlijk altijd fijn om even met een specialist te sparren over de mogelijkheden. Wij zitten dagelijks voor u klaar en vinden het leuk om u te inspireren!

MEER RENDEMENT.

Benieuwd waar de kansen liggen voor uw woning?

Doe de bespaarcheck en ontvang kosteloos een advies op maat.