Duurzaam

Wilt u werken aan een duurzamere planeet en ook nog eens geld besparen?

Met onze zonnepanelen en laadpalen zorgt u ervoor dat uw woning weer een stukje duurzamer wordt en behoren hoge energierekeningen straks tot het verleden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bekijken we uw mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.

Missie

Wij willen dat duurzaamheid voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig is.

Duurzaamheid is tegenwoordig een begrip waar je niet meer omheen kunt. Het verduurzamen van uw woning is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Ons motto luidt dan ook: ““Een duurzame start met een laag instaptarief” waarbij iedereen kan meewerken aan een duurzame planeet en bezuinigd wordt op uw energierekening.

Visie

Verduurzaming is belangrijk als wij nog lang van onze wereld willen kunnen genieten. We moeten goed voor de wereld zorgen en alle kleine beetjes helpen.

Wij staan voor een duurzamere wereld waar iedereen zijn steentje in bij kan dragen. Start Solar is opgericht als bedrijf om met mensen samen te werken voor het verduurzamen van woningen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat iedereen kan meewerken aan een duurzame wereld, daarom denken wij altijd met u mee voor de meest geschikte oplossing om de wereld samen een beetje duurzamer te maken.

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Verduurzamen

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning zo duurzaam mogelijk te maken?

Wij denken graag met u mee en komen samen tot de beste oplossing voor uw woning. Vraag een gratis offerte aan en kijken we samen hoe u binnenkort kunt genieten van een duurzame woning en lagere energiekosten.

Hoe werkt het?

01.

Offerte aanvraag

Nadat u een offerte heeft aangevraagd zullen wij zo snel mogelijk met u contact opnemen. We bespreken uw wensen en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarna plannen we samen een schouw afspraak in.
02.

Schouw afspraak

Op de afgesproken datum komen wij bij u langs voor de schouw. We bekijken de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van de toepassing bij uw huis. Hierna zullen wij de officiële offerte opstellen zodat iedereen precies weet wat er verwacht kan worden.
03.

Installatie

Zodra we van u akkoord hebben gekregen op de offerte is het tijd om de installatiedatum in te plannen. Tijdens de installatie zullen we de toepassing aanleggen zodat ze helemaal klaar zijn voor gebruik. Na de installatie zullen we u nog meenemen door alle functionaliteiten van de installatie.

Recensies

We hebben al vele klanten mogen blij maken met onze zonnepanelen en laadpalen. Lees hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

"Vakkundige service en oog voor detail tot aan de oplevering. Het eerste gesprek wat al zeer fijn. Aangezien ikzelf al een idee had waar ik naar opzoek was, was het voor Star Solar makkelijke schakelen om de juiste offerte te maken en samen de wensen door te lopen. Tijdens de offertefase waren ze snel beschikbaar voor vragen en of nog aanpassingen gewoon uiterst professioneel. De installatie werd gedaan door een aantal vrolijke mannen die netjes werkte. Volle tevredenheid hier in Almere."

Wesley

"Levon kwam vooraf alles netjes bespreken. Geeft een duidelijk uitleg en eerlijke adviezen. Aansluiting ging snel en alles was top geregeld. Zeker een aanrader om van hun diensten gebruim te maken. Wij haxden zelf al panelen dus alleen de instalatie en omvormer werd geregeld, maar alles verliep zonder problemen. Na akkoord op de offerte was er binnen een week al geïnstalleerd! Bedankt!"

Thom van den Berg

"Ik heb een hele goede ervaring met het team van Start Solar. Levon van Start Solar legde van tevoren alles duidelijk uit en is erg service gericht. De installateurs werkten netjes, zijn zeer vakkundig en gaven goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft dit bedrijf een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt Levon en team."

Rika Haarlem

Onze diensten

Benieuwd waar wij u allemaal mee van dienst kunnen zijn? Bekijk hiernaast waar we u allemaal mee kunnen helpen.

Laadpaal

Adviesgesprek

Zonnepanelen

Lage energiekosten

Zonnepanelen laten aanleggen op uw woning en genieten van lagere energiekosten?

Verduurzaam uw woning en laat zonnepanelen aanleggen op uw dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen?