Recensies

We hebben al veel klanten mogen verblijden met hun eigen laadpaal of zonnepanelen. Lees hier hoe zij dit hebben ervaren.

Erik

Zeer snelle en professionele service.
Ik had een heel goede ervaring met Start Solar (Levon). Hij onderzocht en adviseerde als zelfstandige zonder het uiterste van zijn voor de verkoop, die ik vond in de houding. De installatie was snel en BTW aangifte is ook netjes geregeld zonder veel gedoe.
Zeker een aanrader.

Wesley

Vakkundige service en oog voor detail tot aan de oplevering. Het eerste gesprek wat al zeer fijn. Aangezien ikzelf al een idee had waar ik naar opzoek was, was het voor Star Solar makkelijke schakelen om de juiste offerte te maken en samen de wensen door te lopen. Tijdens de offertefase waren ze snel beschikbaar voor vragen en of nog aanpassingen gewoon uiterst professioneel. De installatie werd gedaan door een aantal vrolijke mannen die netjes werkte. Volle tevredenheid hier in Almere.

Thom van den Berg

Levon kwam vooraf alles netjes bespreken. Geeft een duidelijk uitleg en eerlijke adviezen. Aansluiting ging snel en alles was top geregeld. Zeker een aanrader om van hun diensten gebruik te maken. Wij hadden zelf al panelen dus alleen de installatie en omvormer werd geregeld, maar alles verliep zonder problemen. Na akkoord op de offerte was er binnen een week al geïnstalleerd! Bedankt!

Rika Haarlem

Ik heb een hele goede ervaring met het team van Start Solar. Levon van Start Solar legde van tevoren alles duidelijk uit en is erg service gericht. De installateurs werkten netjes, zijn zeer vakkundig en gaven goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft dit bedrijf een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt Levon en team.

Esther

Wij raden Start Solar iedereen aan!
Na een duidelijke offerte te hebben ontvangen is Levon bij ons thuis geweest om te kijken naar de beste mogelijkheden en het legplan uit te leggen. Vlot na dit gesprek hebben de monteurs de zonnepanelen en omvormer geplaatst volgens afspraak.
Prettige monteurs die keurig werken! Levon heeft samen met ons nadat alles was geïnstalleerd alles gecontroleerd, de btw teruggaaf geregeld, aanmelding energiemaatschappij enz. Dit hebben wij ook als zeer prettig ervaren.

Hawre Rahimi

Zeer snel een afspraak na het eerste contact. Heel snel correcte offertes ontvangen voor verschillende mogelijkheden. Niks was te veel gevraagd. Levering en installatie was super. Zeer vakkundig werk op alle vlakken. Ik had een zwaar meubelstuk, de monteurs waren zelf zo vriendelijk mij die te helpen naar boven te tillen. De panelen die ik wilde waren helaas op. Ik kreeg krachtige en betere kwaliteit panelen dan ik besteld had voor de zelfde prijs. Al met al 100% 5 sterren en ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.

Onze diensten

Benieuwd waar wij u allemaal mee van dienst kunnen zijn? Bekijk hiernaast waar we u allemaal mee kunnen helpen.

Laadpaal

Adviesgesprek

Zonnepanelen

Wij helpen u graag

Benieuwd waar wij u allemaal mee kunnen helpen?

Wij voorzien u graag van advies en bespreken graag alle mogelijkheden samen door. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar uw wensen.