Wilt u thuis of bij uw bedrijf zonnepanelen laten plaatsen?

Verduurzaam uw woning of uw bedrijf en bespaar flink op uw energiekosten. Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan en zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

N
Duurzaam en dus goed voor het mileu
N
Meer waarde voor uw woning of bedrijfspand
N
Slimme investering waarmee u geld bespaart

Wat is de locatie?

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Zonnepanelen kunnen zowel op platte als op schuine daken worden geplaatst. De meeste Nederlandse daken zijn geschikt om zonnepanelen op te plaatsen. De kans is dus groot dat ook uw dak hiervoor geschikt is. Bij een persoonlijke afspraak zal uw dak worden bekeken en weet u meteen zeker of u zonnepanelen kunt laten plaatsen.
Zijn zonnepanelen automatisch meeverzekerd bij een opstal- of inboedelverzekering?
Dit is afhankelijk van uw woonverzekering. De meeste grote verzekeraars verzekeren de zonnepanelen automatisch mee bij een opstal- of inboedelverzekering, of u moet aangeven dat u zonnepanelen heeft aangeschaft. Vraag dit altijd na bij uw woonverzekeraar.
Hoe zit het met productgarantie en leveringsgarantie van zonnepanelen?
Dit is afhankelijk van het merk en soort zonnepaneel. Conventionele panelen hebben meestal een productgarantie van tussen de 10 en 15 jaar en een leveringsgarantie van 25 jaar. Bij Glas/Glas panelen kan de product- en leveringsgarantie oplopen tot 35 jaar met minder degradatie op langere termijn. Beide soorten panelen hebben wij in ons assortiment.
Ik heb schaduwval op mijn dak, kan ik alsnog zonnepanelen laten plaatsen?
Schaduwval op uw dak kan een probleem zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Schaduwval op een van de panelen kan al invloed hebben op de overige panelen van uw installatie, afhankelijk van welk systeem u heeft. Hiervoor zijn wel oplossingen. U kunt u de panelen voorzien van “optimizers”, of kiezen voor micro-omvormers. Met optimizers zorgt u ervoor dat de panelen afzonderlijk van elkaar opereren en dus schaduwval op een van de panelen geen invloed kan hebben op de rest van uw installatie.

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Verduurzamen

Verduurzaam uw woning en laat de waarde van uw huis of bedrijfspand stijgen.

We moeten allemaal meewerken aan een duurzamer milieu. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk hoe u kunt bijdragen aan een duurzame wereld terwijl u straks een hoop geld bespaart.