Wilt u thuis of bij uw bedrijf een accu laten plaatsen?

Verduurzaam uw woning of uw bedrijf en bespaar flink op uw energiekosten. Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan en zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

N
Optimaal rendement ondanks aflopen van de salderingsregeling.
N
Minder afhankelijk van het netwerk door je eigen opslag.
N
Je eigen energieopslag voor de lange termijn.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Wat is een thuisaccu precies?
Een thuisaccu is een opslagsysteem voor elektriciteit dat u in staat stelt om overtollige energie, vaak gegenereerd door zonnepanelen, op te slaan om later te gebruiken. Dit kan handig zijn voor momenten waarop de zon niet schijnt of de vraag naar energie hoger is.
Waarom zou ik een thuisaccu overwegen?
Een thuisaccu vermindert uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, kan helpen om energiekosten te besparen, en zorgt voor stroomvoorziening tijdens uitvallen, waardoor essentiële apparaten functioneel blijven.
Hoeveel kost een thuisaccu gemiddeld?
De kosten van een thuisaccu variëren afhankelijk van de capaciteit, het merk en andere specificaties. Vraag een offerte aan zodat we uw situatie kunnen beoordelen.

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Verduurzamen

Verduurzaam uw woning en laat de waarde van uw huis of bedrijfspand stijgen.

We moeten allemaal meewerken aan een duurzamer milieu. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk hoe u kunt bijdragen aan een duurzame wereld terwijl u straks een hoop geld bespaart.