Wilt u een laadpaal voor bij u thuis of voor uw bedrijf?

Wij helpen u graag verder met het advies, de aanleg en de nazorg voor uw eigen laadpaal. nadat de laadpaal is geplaatst hoeft u nooit meer te wachten tot er een laadpaal vrij is en bespaart u een hoop geld.

N
Nooit meer wachten
N
Slimme investering waarmee u geld bespaart
N
Duurzaam en dus goed voor het milieu

Klant

Zonnepanelen

Laadstation

Locatie laadstation

Bijzonderheden

Veelgestelde vragen over laadpalen

Waar kan ik de laadpaal allemaal plaatsen?
De laadpaal kunt u op veel verschillende plekken plaatsen. Natuurlijk kan dit op uw eigen oprit of in uw garage. Het is ook mogelijk om de laadpaal bij parkeerplaatsen voor uw huis of in uw voortuin te plaatsen. De kabel van de laadpaal kan tot 15 meter worden besteld. U moet er uiteraard wel zeker van zijn dat de parkeerplaats voor uw woning altijd vrij is.
Ik heb een 1 fase aansluiting, kan ik een laadpaal aanschaffen?
Dat is zeker mogelijk, ook voor 1 fasige aansluitingen hebben wij laadpalen. Echter is de laadtijd wel langer dan bij een 3 fasige aansluiting. Wij raden dan ook altijd om eerst met uw energieleverancier in gesprek te gaan om uw 1 fasige te verzwaren naar een 3 fase aansluiting.
Welke laadpaal is van toepassing op mijn elektrische auto?
Welke laadpaal voor u van toepassing is, is afhankelijk van uw auto en uw situatie thuis. Wij kijken graag met u mee voor de geschikte laadpaal.
Hoeveel extra elektrische verbruik heb ik als ik thuis ga laden?
Dit is afhankelijk van het aantal uren die u thuis laad. Thuis opladen is goedkoper dan wanneer u dit langs de weg doet. Wil je je elektriciteitsverbruik omlaag halen? Dan kun je er ook nog voor kiezen om zonnepanelen aan te schaffen. Hiermee wek je je eigen energie op en zullen de kosten nog meer omlaag gaan.

Waarom bij Start Solar?

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zo proberen wij u op de best mogelijke manier te helpen. We nemen de tijd en en geven u alle aandacht die u verdient.

Transparant en eerlijk

Bij ons weet u altijd wat u te wachten staat. U komt niet ineens voor verassingen of onverwacht hoge kosten te staan. We bespreken altijd samen uw wensen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.

Altijd advies

We denken graag met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden en kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Voor elk probleem bieden we u een passende oplossing.

Persoonlijk

Het is belangrijk dat we uw wensen goed begrijpen. U krijgt altijd persoonlijke aandacht en bekijken samen uw situatie. We begeleiden u tijdens het gehele traject en helpen u vanaf het begin tot eind tijdens elke stap. Ook na de aanleg staan we voor u klaar.

Opladen wanneer u wilt

Bespaar een hoop tijd en geld met uw eigen laadpaal.

Laad uw elektrische auto op wanneer u wilt. Voorkom dat u ineens met een lege accu komt te zitten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bekijken we samen alle mogelijkheden.