Nazorg

Ook nadat de zonnepanelen zijn geplaatst zijn wij er voor u. Samen maken we inzichtelijk wat uw investering oplevert en hoeveel u bespaart op uw energierekening. Daarnaast kunt u samen met ons de verdere mogelijkheden tot verduurzaming ontdekken.

Krijg inzicht in de besparing op uw energierekening

Bij uw omvormer is doorgaans een app beschikbaar waarmee u de energieopbrengst van uw zonnepanelen kunt monitoren. Uw energieverbruik is terug te vinden via de website (of app) van uw energieleverancier. Zo kunt u bijhouden hoe de energieopbrengst van uw zonnepanelen zich verhoudt tot uw eigen verbruik.

We maken duurzaamheid tastbaar

Wanneer u ervoor kiest om door ons zonnepanelen te laten plaatsen op uw dak, wordt duurzaamheid voor u meer dan een begrip. Het wordt dan ook echt tastbaar. Door zelf energie op te wekken voor uw huishouden draagt u een steentje bij aan het milieu en aan uw eigen portemonnee.

Ontvang advies over verdere verduurzaming

Naast advies over zonnepanelen, het gebruik en plaatsing hiervan, kunnen wij u ook adviseren over verdere verduurzaming van uw woning.

MEER RENDEMENT.

Benieuwd waar de kansen liggen voor uw woning?

Doe de bespaarcheck en ontvang kosteloos een advies op maat.

Wie zijn wij?

Graag denken we met u mee door verschillende mogelijkheden te bespreken zodat u optimaal van uw zonnepanelen kunt profiteren. Wat Start Solar bijzonder maakt? Onze aandacht voor u! Vooral door mee te denken in mogelijkheden en niet in obstakels. Vanaf het eerste gesprek tot na de plaatsing van de installatie (nazorg) staan wij in nauw contact met u om vragen te beantwoorden, en met u mee te denken, uiteraard in oplossingen.

Persoonlijke service

Wanneer u contact met ons opneemt, zult u te allen tijde persoonlijk te woorden worden gestaan.

Snelle service

Ons streven is om vanaf het moment van akkoord op de offerte, de installatie binnen 3 weken bij een klant te plaatsen.

Scherpe prijzen

Wij proberen altijd met u mee te denken voor een passende oplossing binnen uw budget.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Enthousiast geworden over onze producten? Gelukkig maar! Het is natuurlijk altijd fijn om even met een specialist te sparren over de mogelijkheden. Wij zitten dagelijks voor u klaar en vinden het leuk om u te inspireren!